Interpreta din România, Elena Gheorghe a fost ea însăși infectată cu noul tip de coronavirus. Aceasta a lipsit vreme bună din mediul online, iar acum când ce a fost mai rău a rămas în spate, a povestit clipele de groază prin care a trecut.

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine!

Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare.

N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost „asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenți și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți”, a anunțat Elena Gheorghe, pe Instagram.

Un membru din familia ei a avut nevoie de spitalizare,

Vedeta a întâmpinat probleme foarte mari atunci când unul dintre membri familiei sale a avut nevoie urgentă de spitalizare. Locurile din unitățile spitalicești erau ocupate.

„Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta nu pentru că am văzut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă. A fost jocul mintii, iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară, căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte, la propriu, să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt, trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic, dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutări prin niște oameni minunați, cărora le vom fi recunoscători mereu.

Acum ne recuperăm fizic, dar mai ales psihic, pentru că n-a fost ușor, dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze”, a mai adăugat artista.

Elena Gheorghe a venit cu un mesaj de recunoștință pentru medicii care i-au tratat, pentru asistenții care au venit acasă pentru a aplica perfuzii,  tuturor celor care le-au fost alături: „celor care s-au rugat pentru noi și bineînțeles celui de Sus pentru ca El este cel care a făcut ca totul să fie posibil.

Oameni dragi, nu vă dau sfaturi căci nu sunt specialist, eu sunt sunt artist. Protejați-vă și iubiți-vă familiile, prietenii, semenii, căci ura este ultimul lucru de care avem nevoie. Războiul nu se dă între noi oamenii, ci între oameni și virus. Toți merităm să fim iubiți și salvați. Cu dragoste, a voastră, Elena”, a conchis interpreta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Sursa: Instagram / Elena Gheorghe