Stilista Ylianna Danko realizat de-a lungul anilor multe concepte fotografice, fiind stilistă pentru nenumărate proiecte foto de reviste sau portofoliu. Aceasta a adunat câteva secrete pentru cei care doresc singuri să pună la cale o ședință foto și vor să aibă parte de poze reușite, cu stil și cu ochi profesionist în ele.

„Știu că fiecare dintre voi visează la o ședință fotografică cu stil, dar orice încercare fără ajutorul unei echipe profesionale este practic inutilă.

Pentru că faci parte din comunitatea mea de modă, vreau să te flatez cu câteva sfaturi și secrete cum să realizezi un #photoshooting cu alură ușor editorială. ❤️Așa dar:

🖤 Conceptul stilistic este baza unei ședințe fotografice reușite, de aceea gândește-te ce idei ai vrea să o transformi în realitate.

🖤 În funcție de concept alege locul potrivit.

🖤 Look-ul joacă un rol important, de aceea asigură-te că hainele, accesoriile, coafura și machiajul se potrivesc atât cromatic cât și stilistic cu conceptul creat.

❤️ Pozițiile joacă un rol aparte, de aceea revizuie paginile revistelor, stiliștilor vestimentari, fotografilor, influencer-ilor sau Google ori Pinterest, pentru a te inspira cum să pozezi corect.

🖤 Nu-i obligatoriu să ai aparat de fotografiat de ultimă generație, poți realiza fotografiile și cu telefonul, trebui doar să-i setezi corect funcțiile.

Teoretic astea sunt cele mai fundamentale aspecte la care urmează să lucrezi. Înarmează-te cu răbdare și cu siguranță îți va reuși. Dar, dacă vrei o ședință fotografică cu ținute desprinse din cele mai stylish reviste de modă, sunt la dispoziția ta, oferindu-ți cele mai profesionale sfaturi de stil, creând în special pentru tine conceptul stilistic ce te va defini!”, spune Ylianna Danko pe pagina sa.

Dar voi, ce secrete aveți pentru fotografii reușite?