Potrivit mass-mediei occidentale, Regina Elisabeta a II-a i-a invitat pe prințul Harry și Meghan Markle la o sărbătoare programată care coincide cu ziua de naștere a reginei. Dacă cuplul acceptă invitația, aceasta va fi prima lor reuniune cu familia regală de când Harry și Meghan au refuzat titlurile regale și s-au mutat în Statele Unite.

Sărbătoarea oficială a 95 de ani a reginei Elisabeta este stabilită pentru 12 iunie. În această zi se ține Banner Carrying Day – o paradă militară în cinstea monarhului. În mod obișnuit, regii seniori urmăresc parada de pe balconul Palatului Buckingham. Dacă Harry și Meghan Markle vor participa la manifestație, încă nu a fost anunțat.

Dacă acest lucru se va întâmpla, Harry și Meghan se vor afla în Marea Britanie pentru cel puțin trei săptămâni. Cu siguranță vor dori să îl felicite pe soțul reginei, prințul Philip, cu ocazia aniversării de 100 de ani, care va avea loc pe 10 iunie. În plus, pe 1 iulie va avea loc deschiderea monumentului prințesei Diana, la care Harry va dori să participe.

Anterior, s-a vorbit că Harry și Meghan intenționează să zboare la Londra în viitorul apropiat pentru a întocmi un acord cu regina Elisabeta, pentru a-și continua activitatea caritabilă ca membri șomeri ai familiei regale. În caz contrar, contractul cuplului cu Palatul Buckingham expiră pe 31 martie.

Sursă: glamour.ru