Recent, Andreea Marin a fost într-o scurtă vacanță, în Malta, loc care a impresionat-o profund. Vedeta a fost împreună cu iubitul ei, de data aceasta fără micuța Violeta.

Cât timp a fost plecată, jurnaliștii au scos la iveală un detaliu mic, dar destul de important: inelul pe care Andreea Marin îl purta pe deget. Ei bine, după ce întrebarea ”Andreea Marin se mărită?” a stat pe buzele tuturor, Andreea fost întrebată ce reprezintă inelul pe care îl purta pe deget în vacanță. Infinitul! Asta reprezintă bijuteria care stătea pe degetul vedetei.

„Mă bucur de un moment fericit în viață și cred că asta te ajută să emani lumină în afara ta. (…) Desprins din povești locul acela (n.r. – Malta). Revăd în minte castelele, soarele care mi-a mângâiat părul și umerii și dragostea pe care am luat-o cu mine acolo. Ea (n.r. – Violeta) a avut altceva de făcut de data aceasta, așa că am fost doar noi. Este un inel pe care l-am primit din altă parte, este un inel de la Malvina Cervenschi, un inel cu simbolul infinitului, nu este o verighetă dacă la asta vă gândiți.”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru VIVA.ro

Citește și: Andreea Marin a fost întrebată despre felul preferat de sex! Ce a răspuns vedeta

Distribuie articolul: