Astăzi, prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, s-a întâlnit la Londra cu Jon Bon Jovi. După ce și-au dat mâna și au făcut schimb de câteva fraze, cei doi s-au îndreptat la studioul Abbey Road, unde au înregistrat un cântec împreună.

La studio, Harry și Jon au avut o  sarcina foarte responsabilă și anume de a înregistra un nou single împreună pentru Invictus Games (Jocurile Invictus este un eveniment internațional creat de Prințul Harry, în care personalul serviciilor armate, invalizii și cei care au fost răniți, participă în diverse jocuri sportive, inclusiv baschet).

Pe pagina de Instagram a Ducilor de Sussex a apărut un video în care prințul Harry și Jon Bon Jovi așteaptă în cabina de înregistrare să cânte „Unbroken” împreună. Se știe că ducele de Sussex s-a pregătit cu atenție pentru acest moment și a repetat cu Bon Jovi aproape toată ziua de ieri.

„Am zis că voi încerca”, a spus Prințul Harry.

În cadrul acestei întâlniri, Harry, Jon Bon Jovi și participanții la Invictus Games, în glumă, au trecut strada și ei exact așa cum au făcut-o membrii The Beatles pe coperta albumului de istorie Abbey Road.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This is amazing 👏🏻✨ Prince Harry, Jon Bon Jovi and members of the Invictus Games Choir recreating that iconic Beatles photo ✨ . Source: Sophie Walsh/Twitter

O postare distribuită de Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) pe

Sursa: Spletnik.ru