Mai multe persoane publice de la noi printre care Mariana Mihăilă, Rodica Rusu, Diana Brescan, Nadia Darie și multe alte femei active, au decis să-și elibereze garderoba, organizând un târg tradițional de haine, unde vor fi expuse ținute și accesorii pentru întreaga familie la prețuri mici.  

Și de această dată organizatoarele vor susține un caz social, sunt hotărâte s-o ajute pe fetița de trei anișori, care este crescută în condiții grele, de către tatăl său de 82 de ani.

„Dragii mei! În acest an, ziua mea de naștere am decis să o petrec la târg! 🥳 Astfel împreună cu voi, vom reuși să facem un lucru bun! ❤️ Deci, duminică – 25 august vă invit la un târg de caritate în susținerea fetiței de 3 anișori, pe care o crește în condiții grele tatăl său de 82 de ani! Eu și colegele mele de breaslă, vom veni cu haine, accesorii, încălțăminte din garderoba proprie și le vom expune spre vânzare. Prețurile vor fi foarte atractive! Vă aștept de la mic la mare!”, a scris Mariana Mihăilă pe rețelele sociale.

Dacă dorești să-ți condimentezi garderoba cu haine de toamnă, totodată contribuind la o cauză nobilă, atunci vino la Vintage Bazaar! Evenimentul se va desfășura duminică, pe 25 august, în incinta cafenelei „Moldovița” de pe strada Vasile Alecsandri 78, între orele 10:00 și 16:00.

Mai multe detalii despre târg găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.