Tany Vander are parte de un sejur frumos la Cannes, una dintre cele mai renumite, dar și scumpe destinații pentru călătorii. Interpreta mărturisește că nu este prima oară când vizitează acest loc, doar că acum simte că visul ei a devenit realitate, iar despre cum a avut loc această realizare povestește într-o postare de pe Instagram. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

How perfect is this water?😍🐬 #montecarlobay #mymontecarlo #montecarlo #monaco @montecarlobay

O postare distribuită de Tany Vander (@tanyvander) pe

În ultimii ani viața interpretei Tany Vander s-a schimbat considerabil, aceasta a lăsat la o parte cariera muzicală, și-a găsit bărbatul alături de care se simte bine și a început să studieze serios nutriția. Frumoasa brunetă recunoaște că „visele devin realitate”, dar asta doar după ce muncești asupra lor.

Acum focoasa Tany Vander are parte de o odihnă pe măsură la Cannes, este acolo alături de iubitul ei, Vasily Lungo și se pare că nu-și refuză în nimic. A făcut chiar și o postare pe pagina ei de instagram unde le dă de înțeles urmăritorilor că trăiește viața pe care și-a vizualizat-o.

Vreau să vă povestesc o istorioară🧚‍♀️: exact acum patru ani, împreună cu o prietenă am vizitat pentru prima dată Cannes. Acest loc m-a marcat din prima😍: La Croissette🤩, plaja🌴, mașini luxoase🚗, restaurante sofisticate🦀🍱, magazinele cu brandurile la care visam👠👗…. Toate aceste lucruri m-au impresionat foarte mult și atunci am înțeles că eu îmi doresc o viață la fel, și mi-am promis că data viitoare când voi veni în Cannes mă voi afla în acea ipostază a vieții când voi putea să-mi permit această viață frumoasă👑💶, fiind pe cont propriu dar și având acel bărbat lângă mine💑. Și da visele devin realitate. Nu e de ajuns doar sa vizualizezi, mai trebuie și să lucrezi mult pentru a le realiza, dar în acesta constă, de fapt, tot farmecul”, a scris Tany.

Urmăritorii lui Tany nu au întârziat să vină cu reacții la mesajul transmis de către aceasta.

„Super. Cine are de înțeles înțelege ce vrei sa transmiți. 👏Te apreciez mult pentru că ești una dintre femeile care știe ce vor și nu doar știe, dar și depune maxim efort pentru toate. Te cuprind”

„Superbă, ca de obicei”

„Taniușa, visurile au tendința de a se împlini. Ești bravo și fie ca visurile să ți se împlinească în termeni cât mai rapizi”, au fost unele dintre comentariile lăsate.

Sursa foto: Instagram