„Trebuia să îți fi scris mai devreme. Iartă-mă. Am sentimentul că începi să crezi că nu exist. Însă să știi că sunt aici. Și am vrut să îți spun pentru că sunt aproape...” Aceasta este una dintre cele mai frumoase scrisori de dragoste scrise vreodată. Îi aparține lui Emily Bracken, a fost publicată pe upliftconnect.com și a devenit virală într-un timp foarte scurt de la apariția ei în social media. Te invităm să o citești.

„Dragă iubire viitoare a vieții mele,

Știu. Trebuia să îți fi scris mai devreme. Iartă-mă. Am sentimentul că începi să crezi că nu exist. Însă să știi că sunt aici. Și am vrut să îți spun pentru că sunt aproape. Sunt la capăt de colț, pe stradă, pe Facebook, la cafeneaua din colțul străzii… sunt un străin complet pentru tine. Te-am văzut o dată în metrou. Te-am văzut la restaurant. Te-am găsit pe Tinder. Însă nu este încă timpul nostru. Și știu că te întrebi de ce.

Nu este chiar corect că a trebuit să aștepți atât de mult, să suferi de atât de multe ori, să suporți toată durerea, să te simți înșelata, să plângi de singurătate, să îți înfășori brațele în jurul unei perne când adormi noaptea. Îmi pare rău, dragostea mea. Meriți o explicație. Sunt aproape. Însă încă nu este timpul potrivit pentru a ne întâlni. Și știu că te întrebi de ce.

Motivele pentru care nu ne-am întâlnit încă, în nicio ordine particulară:

-încă nu am aruncat lista cu toate calitățile pe care ar trebui să le ai;
-chiar acum sunt cu persoană greșită;
-nu sunt gata să fiu iubit necondiționat;
-din moment ce viață mea nu este pusă în ordine, simț că mă vei respinge;
-încă mai cred că dramă este un spectacol în dragoste;
-sunt încă prea ocupat cu viață profesională;
-trebuie să mă redescoper, să înțeleg ce îmi place să fac cu viață mea;
-sunt prea concentrat pe propriile mele nevoie;
-nu știu cum să creez sentimentul de acasă care trăiește în inimă mea.

Fii răbdător cu mine, suflet drag. Să știi că lucrez din greu să ajung la ține. În mod clar, încă nu sunt pregătit să te am în viață mea. Și sunt destul de sigur că, și dacă ne-am întâlni, nu ți-ar plăcea foarte mult de mine acum. Și vreau să fiu sigur că șansa pe care o am nu va fi în zadar.

Până atunci, continuă să îți faci viața interesantă; când ne vom întâlni, va fi pentru totdeauna. Știu că durează mai mult decât ți-ai dori. Dar sunt aici. Și nu plec nicăieri. Nu renunță la mine.”

SURSA