Dorința de a crea o comunitate a maseurilor bine instruită, informată, competentă și care să corespundă standardelor europene l-a făcut pe Vladimir Colun să pună bazele Școlii de Masaj SPA Therapy, cu 6 ani în urmă. Popularitatea pe care au avut-o (și o au în continuare) cele 12 module de studiu, cu peste 25 de tehnici de masa, au făcut din această inițiativă un adevărat succes.

Doritorii pot învăța la SPA Therapy o multitudine de tehnici de masaj, iar procesul de învățare este organizat în așa mod, încât oricine poate ajunge de la începător la maseur și terapeut manual, în funcție de nivelul său de interes, dedicare și perseverență. Masajul clasic, terapeutic, visceral, pediatric, ashiatsu, tratamente spa și de remodelare corporală, masajul thailandez sau lomi-lomi, masajul stone și chiar și cursuri de nutriție – toate sunt disponibile pentru entuziaștii ce-și doresc o nouă carieră și un salariu motivant.

Diversitatea materialelor de studiu nu este singurul avantaj. Accentul pe practică este un alt aspect important pentru cursanți. Pentru că, până la urmă, masajul este o interacțiune fizică, o abilitate practică ce necesită îndemânare și experiență. Mai mult decât atât, așa cum spune chiar domnul Vladimir Colun, masajul trebuie să fie disponibil oricui, nu doar în momentele unor acutizări sau a unor probleme, ci ca metodă de profilactică, creștere a nivelului de viață și a bunăstării personale. Masajul are potențial de a concura cu medicina tradițională, prin beneficiile sale pe termen scurt și lung, astfel reprezintă un domeniu de real interes. Acest lucru e demonstrat de fluxul constant de doritori de a participa la cursuri, atât din Moldova, cât și din România.

Pentru a începe nu este nevoie de alte studii, iar la final participanții primesc diplome acreditate, care permit activitatea în domeniu. Există și reduceri pentru cei care își doresc o educație completă în domeniu. La achitarea a 1000 de lei primești 100 de puncte reducere pentru următorul curs, ce pot fi utilizate în decurs de 30 de zile de la finalizarea cursului. La achitarea integrală a sumei de școlarizare cu 3 zile înainte de începerea cursului, primești cadou un masaj la spate (ofertă valabilă, de asemenea, o lună). Dacă soțul/soția decide să treacă un curs împreună cu tine, are o reducere de 50% din sumă. Și dacă vii la curs cu un prieten, ai o reducere de 10%! Cursurile pot fi repetate, la dorință, cu doar 50% din preț, iar dacă recomanzi cuiva un curs pe care l-ai mai trecut, îl poți repeta gratuit.

De asemenea, în SPA Therapy există un magazin cu absolut toate cele necesare activității în domeniu și centrul de recuperare (8 cabinete de masaj) unde oricine poate beneficia de un masaj calitativ.

Te interesează masajul? Vrei să devii specialist sau îți dorești să beneficiezi chiar tu de un masaj profesionist? Vino la SPA Therapy!

Distribuie articolul: