Plecarea celei mai focoase jurate de la ”Românii au talent” a surprins. Însă și mai surprinzător este noul nume care este anunțat pentru a-i ocupa scaunul. Cine îi ia locul în juriu Mihaelei Rădulescu?

Potrivit paginademedia.ro, este vorba despre o revenire spectaculoasă a „juratului celui rău”. Mihai Petre se întoarce la „Românii au talent”, scrie sursa citată.

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013).  Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

După 4 ani petrecuți la masa juriului de la „Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a luat decizia de a se încheia totul aici. Vedeta nu va mai participa la noul sezon al emisiunii de talente din motive personale. Decizia vedetei a luat prin suprindere pe toată lumea.Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Mihaela Rădulescu a dat toate detaliile despre plecarea ei, dar le și mulțumește celor care au urmărit-o în tot acest timp.

Distribuie articolul: