Scarlett Johansson una dintre cele mai importante actrițe de la Hollywood a dezvăluit care sunt secretele ei pentru a avea grijă de greutatea ei și de piele. În timpul unui interviu pe care Gwyneth Paltrow l-a acordat pentru programul ei GOOP, actrița a dezvăluit ce trebuie să facă pentru a rămâne în formă și care este rutina ei de îngrijire a pielii.

Ce face Scarlett Johansson pentru a rămâne în formă?
Scarlett Johansson a spus că se trezește la 6:30 a.m. în fiecare zi și face exerciții de patru ori pe săptămână când nu filmează. Ea practică Pilates și când are apeluri își face timp să facă exerciții de cinci ori pe săptămână. Deși nu ține o dietă strictă, a spus că este un fan al covrigilor și prăjiturii.

Care este rutina de frumusețe a lui Scarlett Johansson?
Din momentul în care se trezește la 6:30 dimineața, începe rutina ei de îngrijire a pielii.

Ea folosește mai întâi Antioxidant Micelar Cleanser, urmat de un Ferming Vegan Collagen Repair Serum și termină cu un Nourishing Squalane Daily Moisturizer.

„Îmi spăl și hidratez fața zi și noapte cu aceste trei produse. Folosesc doar produse Outset pentru tenul meu și de obicei încerc produse noi”, a explicat actrița.

Odată ce rutina ei de îngrijire a pielii este terminată, ea se spală pe dinți și își începe ziua.

Scarlett Johansson, 38 de ani, a mai mărturisit că primul lucru pe care îl face când se trezește este să-și verifice telefonul mobil, un obicei care nu o face să se simtă atât de mândră.

Acum știi cele mai profunde secrete ale lui Scarlett Johansson pentru a arăta spectaculos datorită faptului că are grijă de greutatea ei și de pielea ei.

Câți copii are Scarlett Johansson?
Scarlett Johansson are doi copii; o fetiță care a fost rezultatul celei de-a doua căsătorii cu Romain Dauriac. Această fată se numește Rose Dorothy. Al doilea fiu al ei a fost alături de actualul ei soț, pe nume Colin Jost. Băiețelul pe nume Cosmo are abia doi ani. Ai văzut deja că nu există nicio scuză pentru a arăta spectaculos și așa a făcut Scarlett Johansson.

Distribuie articolul: