Când vine vorba de pregătirea pentru o seară în oraș, Victoria Beckham și Eva Longoria sunt la fel ca noi ceilalți. Pregătirea pentru cina British Vogue’s Forces For Change la The Londoner a implicat halate, imagini de ținute și băuturi înainte, și nu putem decât să sperăm că au jucat și hituri ale Spice Girls.

Femeile s-au comparat cu „nevesteele disperate” pe Instagram. În timp ce Eva era confortabilă în papuci pufosi inscripționați cu inițialele lui Victoria, fosta Spice Girl și-a făcut coafura și machiajul purtând coapsele peep-toe ale brandului ei.

Odată ce băuturile și frumusețea au ieșit pe cale, BFF-urile au pozat pentru fotografii pe scara familiei – un fundal familiar pentru fotografiile făcute în casa Beckham. Victoria i-a oferit prietenei ei o rochie neagră cu volane și o husă verde cu lanț pentru a o purta noaptea, în timp ce purta o rochie și pantaloni din crepon din satin fără spate.

La eveniment, femeile s-au amestecat cu redactorul șef al British Vogue Edward Enninful, Naomi Campbell și Zoe Saldaña – cea din urmă a purtat o fustă și o cămașă de Victoria Beckham cu câteva zile înainte de premiera Avatar: The Way Of Water din Londra.

Distribuie articolul: