Pielea noastră este supusă, din ce în ce mai mult, efectelor nocive ale poluării, fapt demonstrat de semnele de îmbătrânire tot mai vizibile, chiar și la femeile tinere. Acest lucru, în mare parte, survine în rezultatul acțiunii nefaste a radicalilor liberi, celule provenite atât din mediul extern, cât și dintr-un metabolism lent sau incorect.

Specialiștii Viorica Cosmetic au creat gama de cosmetice Viorica Vie, produse revoluționare destinate prevenirii îmbătrânirii premature a pielii, grație complexului de antioxidanți Viephenol™ și a vitaminelor multiple. De ce să alegi aceste produse pentru îngrijirea tenului tău? Află în cele ce urmează.

Viorica Vie – o alternativă naturală a procedurilor cosmetologice

Dacă te-ai săturat să cheltui zeci de mii de lei pentru proceduri costisitoare sau dureroase, dar și de drumurile lunare la salon, atunci îndreaptă-ți atenția spre produsele din gama Viorica Vie. Viorica VIE este un sistem antioxidant inedit pentru îngrijirea tenului și a corpului, bazat pe complexul unic Viephenol™, obținut din extractul din semințe de struguri moldovenești. Acestea sunt create pentru a satisface necesitățile fiecărui tip de piele, având o misiune specială: combaterea efectelor nocive ale poluării și prevenirea îmbătrânirii premature. Specialiștii Viorica au pus în joc o tehnologie unică: complexul de antioxidanți Viephenol™.

Care este funcția și menirea acestei categorii de antioxidanți?

Complexul de antioxidanți Viephenol™ este aidoma unei ,,armate”, care luptă pentru protejarea corectă a pielii tale de factorii externi și interni nocivi, inclusiv de „inamici” invizibili: radicalii liberi. Aceștia reprezintă substanțe celulare provenite din rezultatul reziduurilor eliberate în aer, dar și dintr-un metabolism greșit, oxidând celulele epidermei și cauzând îmbătrânirea prematură și rapidă a pielii. 

Antioxidanții reușesc să curețe eficient epiderma de impurități, să accelereze metabolismul și să-i corecteze funcționarea, dar și să creeze o barieră imunitară pentru piele, astfel încât să diminueze posibilele urmări negative. 

Produsele din gama Viorica Vie sunt și o „explozie” de vitamine, direcționate spre funcționarea adecvată a pielii. Găsești aici vitamina C, care reprezintă un antioxidant și un iluminator natural, care pregătește pielea pentru aplicarea corectă a machiajului. Ai parte de vitaminele din clasa B, al căror efect principal este cel de curățare a porilor și de echilibrare a balanței lipidice. Toate ingredientele utilizate sunt provenite sau reprezintă materii naturale curate, extrase din fructe și legume autohtone. Totodată, acestea sunt certificate conform standardelor de calitate și nu sunt testate pe animale. 

Gama Viorica Vie se potrivește tenului cu semne de îmbătrânire, tern, cu pori dilatați și descuamat. Datorită proprietăților de care dispun, aceste cosmetice își vor câștiga locul de cinste în cadrul procedurilor de îngrijire a tenului și corpului tău. Alege o îngrijire naturală și sănătoasă – exact ceea de ce ai nevoie. 

Viorica Vie – tributul naturii pentru frumusețea ta!

P