O pediatră din Kineșma a ajuns în gura lumii după ce a pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au ajuns pe internet. Internauții cer demisia femeii.

Anastasia Orlova este medic pediatru într-o clinică din orășelul Kineșma, Rusia. Femeia a participat la o ședință foto îndrăzneață, iar după ce fotograful a publicat imaginile pe Instagram doctorița s-a trezit în mijlocul unui scandal imens.

Femeia a devenit ținta hărțuirii în mediul virtual, primind o mulțime de mesaje urâte. Internauții afirmă că aceasta a pozat mult prea îndrăzneț și provocator pentru a-și exercita în continuare profesia de medic pediatru.

Anastasia își ia apărarea: „Mămicile pacienților mei au văzut fotografiile și chiar le-au apreciat. Nimeni nu s-a revoltat. La muncă mă îmbrac discret și port fuste până sub genunchi. Îmi iubesc jobul și sunt un pediatru competent”

Scandalul a ajuns și la urechile vedetelor din Rusia. Prezentatoarea Tina Kandelaki i-a luat apărarea pediatrei. Și Xenia Sobchak și-a expus părerea la acest subiect: „Și ce dacă? Acum a devenit un specialist mai rău? Sau vine la lucru în chiloți?” 

Din fericire, administrația policlinicii în care activează medicul, nu ia în considerare concedierea femeii. Anastasia Orlova afirmă că a dorit să păstreze pozele pentru sine și nu avea de gând să le distribuie în mediul online. S-a hotărât să participe la această ședință foto fiind inspirată de autorul cărții despre dezvoltarea de sine, Egor Gord, care le îndeamnă pe femei să se iubească și să nu le fie rușine de felul în care arată.