Cine spunea că muzica artiștilor care vin din Republica Moldova nu are influențe latin dance, să asculte noua piesă lansată de Sasha Lopez, în colaborare cu frumoasa lui soție - Ale Blake și talentata Angelika Vee, stabilită acum peste ocean. Cei trei și-au unit eforturile și au lansat „Vida Linda” - o piesă care cu siguranță va sparge top-urile de audiență la radio!

„Am așteptat doi ani să scot Vida Linda din „sertar”. Eram într-un session muzical în Los Angeles alături de mai mulți artiști, când am început să lucrez la piesă. Doamna care ne gătea era din Brazilia, așa că am rugat-o să ne traducă unele versuri și am ajuns astăzi să lansăm Vida Linda – o piesă de stare, pe care nu aveți cum să o ratați vara asta. Sperăm să vă placă!”, declară Sasha Lopez.

Muzica piesei este compusă de Theea Miculescu, Angelika Vee și Sasha Lopez, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu și Angelika Vee. Piesa este produsă de către Sasha Lopez și Cristian Tarcea.

În regia lui Bogdan Păun, clipul a fost filmat la Barcelona, alături de o pereche de îndrăgostiți care trăiesc clipa și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Sasha Lopez a mai colaborat și în trecut cu Ale Blake pentru piese precum „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”, „Everybody Feels Alright”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

vd

Foto: serviciul de presă

Distribuie articolul: