După o mică pauză care a ținut-o departe de studiou, perioadă în care a devenit mămică, Angelika Vee, revine cu câteva surprize spre bucuria fanilor săi. Artista a recunoscut că a fost cât se poate de discretă în ceea ce privește viața ei privată.

Pe tot parcursul sarcinii nu a postat nici o fotografie cu burtica de gravidă, ci a preferat să savureze aceste momente alături de cei dragi.

Însă, chiar dacă de câteva luni viața ei s-a schimbat la 180 de grade, Angelika nu a putut să stea departe de pasiunea ei, muzica. În tot acest timp, a înregistrat un album instrumental cu 12 cântece de leagăn, fiind inspirată de nașterea fiului său. Albumul cuprinde atât piese proprii, cât și melodii tradiționale clasice: de la Mozzart, Brahms la Johnny Cash. Toate încasările din vânzările de album pentru luna martie, vor fi donate familiilor afectate de tornada puternică care a distrus cartiere întregi în Nashville, Tennessee, acolo unde locuiește și artista.

Interpreta a filmat și un videoclip pentru “You Are My Sunshine”, una dintre piesele din album, care a fost lansat chiar de Ziua Internațională a Femeilor.

Angelika Vee este o cântăreață și songwriter din Republica Moldova, care activează și locuiește în Statele Unite ale Americii. Ea este cunoscută mai mult peste hotare decât în ţară, lucru confirmat de fani din toată lumea care-i ascultă muzica.