Interpreta Angelika Vee, stabilită de mai mulți ani în SUA, revine în atenția fanilor cu o piesă superbă de dragoste „Don’t Say That You Don’t Feel It” și un videoclip emoționant. Dacă iubești sau visezi să-ți găsești jumătatea, vei aprecia melodia și clipul.

Moldoveanca recunoaște că este o romantică incurabilă și și-a dorit să lanseze piesa și videoclipul în aceasta perioadă frumoasă, pe care o numește ea, a dragostei. Piesa „Don’t Say That You Don’t Feel It”, lansată pe 14 februarie, a fost compusă și produsă chiar de interpretă. De o profunzime care te răscolește, iar versurile și interpretarea artistei te vor cuceri cu siguranță.

Videoclipul a fost filmat in Nashville, Tennesse, unde locuiește și activează în prezent Angelika Vee. În acest videoclip și-a dorit să prezinte intensitatea emoțiilor prin care trece fiecare cuplu în cea mai importanta zi a vieții lor. Artista apare în imagini cântând din voce și la pian, în timp ce poartă o rochie lungă, vaporoasă, care se potrivește perfect cu vibe-ul romantic și rafinat al piesei.

Vă lăsăm să descoperiți povestea frumoasă a protagoniștilor și vocea superbă a artistei în video de mai jos.

Sursa video: Youtube / Angelika Vee