Șase tineri talentați din Republica Moldova și câteva bare de metal. Așa a arătat un număr de workout care a reușit să impresioneze juriul de la „Românii au talent”. Băieții, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, au reușit să se califice în etapa următoare, obținând patru de „da”, notează AGORA.md.

Tinerii au spus că s-au înscris în concurs pentru a promova mișcarea și modul sănătos de viață. „Noi ne ocupăm cu antrenament de stradă. Am început asta undeva cu cinci ani în urmă. Erau barele la care bați covoarele, am început la ele. Ne antrenăm oriunde, oricând. Când ieșim cu toții, dacă mergem pe drum și vedem o bară sau un copac, încercăm ceva, filmăm și postăm pe Instagram. E o mândrie pentru părinți și bunei, că poți să fii dintr-o suburbie cât de săracă, dar dacă ai un vis și o dorință, poți să ajungi acolo unde dorești”, au povestit tinerii.

Juriul a fost uimit de talentul lor. „Mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere de workout văzute aici, pe scenă. Merită dus și mai departe”, a spus Andi Moisescu. „E cel mai pregătit workout din Republica Moldova”, a adăugat Andra.

Iar Mihai Petre a apreciat modul în care arată băieții. „Nu-mi vine să cred că e real, zici că e desenat”, a menționat juratul cu privire la pregătirea fizică a unui tânăr din scenă. „Dacă mă epilez și eu pe piept, pot să vă ajung din urmă?”, a glumit Florin Călinescu.

Smiley a găsit propria explicație pentru performanțele moldovenilor. „Asta e când la Chișinău au mai lăsat oamenii bătătoarele de covoare”, a menționat interpretul.

Urmărește cum au evoluat băieții în video de mai jos:

 Sursa: AGORA

Distribuie articolul: