Cristina Gheiceanu și soțul său, Ovidiu Mendizov, celebrează astăzi aniversarea nunții. Bloggerița a dedicat o postare acestui eveniment frumos, dezvăluind detalii despre nunta sa.

Zi importantă în familia bloggeriței – nunta de flori sau de fructe

Cristina Gheiceanu, care este în ultimul trimestru de sarcină, și Ovidiu au făcut cunoștință în Republica Moldova. Logodna lor a avut loc în orașul Praga, Cehia, iar nunta s-a petrecut pe insula Sardinia, Italia. Astăzi, frumosul cuplu împlinește patru ani de căsnicie și nouă ani de când sunt împreună. Bloggerița a dezvăluit prin ce emoții a trecut în pragul nunții, atât ea cât și Octavian.

„4 ani de mariaj astăzi și 9 ani împreună. Ne-am organizat nunta online și am ajuns pe insulă cu o zi înainte de eveniment. Și știți ce? A fost perfect, nunta visurilor noastre. Mi-am găsit rochia de mireasă în primul magazin a cărui prag l-am pășit și îmi era atât de frică să nu se piardă bagajul și că în ziua nunții nu voi avea rochia.

Deși Ovidiu nu prea dorea să avem dansul nostru, deoarece credea că nu era bun la dans, noi am reușit să-l organizăm și în toți anii aceștia, de fiecare dată când vorbește despre nuntă, le arată tuturor dansul și este foarte mândru de el”, dezvăluie aceasta.

Apoi Cristina a venit cu un mesaj emoționant pentru soțul său: „Nu vreau să fiu prea romantică, dar chiar și după atâția ani, mă simt atât de fericită cu tine! Casa mea e acolo unde ești tu. Îți mulțumesc!”.

Cristina și Ovidiu vor deveni în curând părinți pentru a doua oară, iar Adeluș va deveni surioară mai mare.

Sursa: Instagram / Cristina Gheiceanu