În perioada 10 februarie – 6 aprilie a.c., cumpărăturile, în valoare mai mare de 500 de lei, achitate în rate cu LiberCard te înscriu automat la promoția MAIB – „Iubește, savurează, câștigă”. În cadrul acesteia poți câștiga un premiu valoros – unul din cele opt telefoane mobile Samsung A51. Norocoșii câștigători, printre care poți fi și tu, vor fi desemnați săptămânal, prin tragere la sorți.

Pentru ca plăcerea de a face shopping să fie deplină, echipa LiberCard ți-a pregătit și o listă de oferte și reduceri considerabile de la partenerii generoși, acordate doar în luna iubirii. Ai ales cadoul perfect, dar te gândești să mai procuri ceva? Sunt și alte oferte de la parteneri.

Cu LiberCard poți cumpăra de la parteneri orice îți dorești chiar astăzi, dar să începi achitările abia în luna viitoare, treptat până la 12 rate, fără dobânzi și comisioane! Impresionează-ți persoana iubită cu un cadou deosebit de Ziua îndrăgostiților. Prinde aripi cu LiberCard!

Află mai multe despre promoție:

  • Campania promoțională „Iubește, savurează, câștigă” se desfășoară în perioada 10 februarie-06 aprilie a.c.
  • La promoție participă toate tranzacțiile săptămânale, în suma mai mare sau egală cu 500 lei efectuate cu cardul LiberCard în rețeaua partenerilor.
  • La fiecare extragere participă doar tranzacțiile efectuate săptămânal și se va desemna 1 câștigător de bază şi 3 câştigători de rezervă.
  • Premiile se vor acorda prin tragere la sorți care se vor efectua prin 8 etape, după cum urmează:
Etapa Perioada tranzacțiilor
I etapă 10 februarie – 16 februarie
II etapă 17 februarie – 23 februarie
III etapă 24 februarie – 02 martie
IV etapă 03 martie – 09 martie
V etapă 10 martie – 16 martie
VI etapă 17 martie – 23 martie
VII etapă 24 martie – 30 martie
VIII etapă 31 martie – 06 aprilie

Încă nu ai LiberCard? Depune cererea pentru propriul card de cumpărături pe www.libercard.md și răsplătește sentimentele persoanei iubite cu surprize de neuitat.

P