Sarah Jessica Parker s-a întors în atenția publicului cu filmările continuării serialului „Sex and the City”. „And Just Like That” va spune istoria celor 3 eroine care au făcut istorie pentru femei. Carrie, Miranda și Charlotte s-au reîntors pe platourile de filmare. După cum știți deja, mare absentă este Samantha, care nu și-a dorit să mai facă parte din proiect. Producătorii serialului au adus noi personaje și un alt nivel la capitolul fashion. Cele trei eroine cu o viață glam vor trece prin situații deloc glam, așa cum deja ne-au obișnuit. 

Toți fanii serialului abia așteaptă să vadă noile aventuri ale eroinelor de 50 și 60 de ani. O să fie oare viața lor la fel de aventuroasă și vor avea aceleași dileme ca în tinerețe? Rămâne de văzut, dar până atunci să o admirăm pe Sarah Jessica Parker într-un pictorial de zile mari pentru Revista Vogue.

Actrița a adoptat câteva look-uri spectaculoase și a povestit câteva detalii despre continuarea serialului iconic.

Pentru copertă, actrița o fost îmbrăcată într-o rochie de vis semnată Dolce & Gabbana, brățară Dior și un inel Harwell Godfrey.

Părul actriței a fost aranjat într-un coc și îi putem observa câteva fire albe, pe care Sarah Jessica Parker nu le ascunde. Trebuie să menționăm că actrița face parte din vedetele de la Hollywood cărora nu le este frică să îmbătrânească.

Un alt look colorat al actriței a fost alcătuit dintr-o rochie semnată Alexander McQueen, un corset Christopher John Rogers și bijuterii Haute Victoire.

De departe cea mai spectaculoasă apariție a actriței este aceasta, în creația Fendi Couture și bijuterii Dior.

Pe tine ce look te-a impresionat?

Amintim că serialul urmează să aibă premiera în luna decembrie.

Distribuie articolul: