Odată cu revenirea pe platourile de filmare a serialului „Sex and the City”, Sarah Jessica Parker este mereu în atenția publicului. Recent, actrița a apărut și în revista Vogue, unde a fost protagonista unui pictorial excepțional. Desigur, comentariile cârcotașilor nu au întârziat să apară. Există oameni care pur și simplu nu cred că a îmbătrâni este un proces normal prin care vom trece cu toții, chiar și divele de la Hollywood. 

Sarah Jessica Parker pur si simplu s-a săturat de „eterna” temă a felului în care ea și colegele sale din serialul „Sex and the City” s-au schimbat de-a lungul anilor. „E atâta misoginism la adresa noastră, și știu că unui bărbat nu i s-ar adresa astfel de critici”, a spus actrița în vârstă de 56 de ani într-un interviu publicat în ediția din decembrie a revistei Vogue.

„Păr cărunt, păr cărunt, păr cărunt. C are părul cărunt?”, a spus vedeta, referindu-se la imaginile care au devenit virale în iulie, când a fost surprinsă luând masa cu prietenii într-un restaurant. În acele fotografii, Jessica Parker părea să aibă părul încărunțit, iar look-ul său a generat un interes deosebit pe rețelele de socializare.

„Parcă publicul nu-și dorește că noi să fim perfect mulțumite de ceea ce suntem, parcă i-ar face plăcere să suferim pentru ceea ce suntem astăzi, fie că alegem să îmbătrânim natural și să nu arătăm perfect, fie că facem intervenții că să arătăm mai bine”.

„Știu cum arăt. Nu am de ales. Ce să fac acum? Să nu mai îmbătrânesc? Să dispar?”, a adăugat vedeta.

Nu este prima dată când Sarah Jessica Parker se exprimă pe tema îmbătrânirii la Hollywood, notează Page Six. În 2019, vedeta a dezvăluit că nu dorește să-și facă operații estetice. „Nu știu ce aș putea face în privința îmbătrânirii. Da, îmbătrânesc. O, Doamne, îmbătrânesc cu fiecare zi. E ca la florile acelea care se ofilesc în fața ta în filmele cu time-lapse. Dar ce pot să fac? Sunt împăcată cu asta”, a adăugat actrița.