În această toamnă, săptămână modei, s-a întors la formatul fizic – vedetele defilează în fața reflectoarelor și a jurnaliștilor. Capitalele modei, forfotesc cu cele mai fashioniste persoane și celebrități, în căutarea unor peisaje pentru fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare.

Acum putem vedea la Paris nu doar vedete de la Holyywood, dar și vedete din Rusia. Așadar pe străzile orașului de modă se plimba Klava Koka, Nastya Ivleeva și altele.

Nastya Ivleeva a mers la spectacolul brandului suedez Acne Studios, ea a optat pentru o rochie midi, albă cu nasturi în față, iar după prezentare s-a fotografiat alături de directorul creativ și fondatorul Jonni Johansson.

Pe când Klava Koka nu a fost văzută la spectacolele de modă, dar a venit la Paris pentru o colaborare cu marca de parfum Montale.

Și pe străzile din Milano, din cadrul săptămânii modei, se plimbă celebrități din Rusia: Daria Klyukina, fosta participantă Holostyak, a participat la prezentarea de moda Hugo Boss, iar Yulia Snigir a participat la spectacolul Giorgio Armani.

Foto: Instagram