Noua invitată în cadrul emisiunii #fărăprotocol cu Dorin Galben a fost psihologa Sanda Diviricean. Invitata a vorbit despre divorț, noua căsnicie, despre viața sa în Bali, meditații și calea spre iertare.

„Talentul meu este, cred că, de a ghida”.

Sanda Diviricean a vorbit despre căsnicia cu Vlad Filat, dezvăluind că nunta lor a avut loc pe când ambii erau studenți la Iași. Psihologa a mai dezvăluit care erau frământările ei în perioada în care a devenit mămică și cât de importantă pentru ea a fost autorealizarea. Totodată, invitata lui Dorin Galben, a relatat că, ruptura dintre ea și soțul ei, a avut loc cel mai probabil în perioada în care Vlad Filat a devenit premier:

„Eu mi-am văzut de treaba mea, de psihologia mea, de comunicarea mea cu oamenii… Eu nu cream conexiuni. Și până la urmă, pentru că eu nu am creat aceste conexiuni, natural, s-a rupt și relația noastră. Adică, fiecare trăia cu viața lui, cu interesele lui… S-a rupt și gata. (…) A fost ceva ce se dezleagă în timp, câte un pic, câte un pic… Nici nu observi foarte bine când se întâmplă și cum se întâmplă. Te îndepărtezi. Tot mai diferite sunt interesele. Deja nu mai eram parteneri”.

„Un divorț este o etapă dificilă, este o ruptură și oricine trece printr-un divorț înțelege asta, mai ales fiind și unul public. Tocmai de aceea nu are niciun sens să vorbești despre lucruri care au loc în interior. Pentru că asta ar exploda și mai tare și ar provoca și mai multă durere și disconfort ție și celuilalt. (…) Este nevoie să-ți rămâi fidel ție însuși. Am făcut ceea ce am simțit. Am simțit că am nevoie de spațiul meu. Spațiul în care pot să mă manifest așa cum simt eu. Plecam spre mine. A fost începutul unei călătorii spre mine însumi”, a mai adăugat Sanda Diviricean.

Despre cea de-a doua căsnicie, viața sa în Bali sau ce este meditația și iertarea, află din interviul de mai jos:

Sursa: Youtube / GALBEN

Distribuie articolul: