Specialista în psihologie, Sanda Diviricean, își bucură urmăritorii cu sfaturi utile despre autocunoaștere și dezvoltare personală: „Cred foarte mult în capacitatea și potențialul fiecărui om de a-și crea cea mai bună viață, cea pe care o merită”. În cel mai recent video de pe youtube, aceasta a dezvăluit care sunt acele lucruri pe care le face ea însăși în fiecare dimineață pentru a-și îmbunătăți ziua ce urmează. 

„În acest video vă prezint o parte din lucrurile pe care le practic eu dimineața, lucruri care mă ajută să încep ziua cu energie și bună dispoziție.

O parte din aceste lucruri te pot ajuta și pe tine să schimbi cursul zilei, să-i dai direcția pe care o dorești încă de dimineață, să începi ziua cu o mai mare motivație, să faci câteva lucruri mici care te vor ajuta să obții mai apoi lucruri mari și o viață mai fericită”, explică specialista, care este și trainer pentru dezvoltarea personală.

„Gândiți-vă că sunteți privilegiați că vă treziți în viață, să respirați, să gândiți, să simțiți plăcere și să iubiți.

Primul lucru pe care puteți să-l faceți imediat ce deveniți conștienți că v-ați trezit, înainte să deschideți ochii, este să zâmbiți, cu un zâmbet foarte larg. Ca regulă, corpul are nevoie de energie de calitate de dimineață, pentru a vă putea servi pe parcursul zilei. Începeți ziua prin a vă gândi cu grijă la corpul vostru, la ce necesități are și cum îl puteți ajuta să vă servească mulți ani fără a claca și fără a se îmbolnăvi”, explică psihologa.

  1. Zâmbiți;
  2. Mulțumiți;
  3. Meditați;
  4. Beți un pahar de apă pe stomacul gol;
  5. Faceți ceva pentru corpul vostru (stretching, yoga, plimbare etc.);
  6. Ascultați muzica ce vă place;
  7. Faceți ordine în spațiul în care trăiți;
  8. Mâncați pentru un mic dejun sănătos;
  9. Faceți-vă un plan pentru ziua care vine și scrieți în agendă;
  10. Faceți cel mai greu lucru de dimineață.

Aflați mai multe detalii despre cum și de ce să practicați aceste lucruri, în video de mai jos:

Video: Sanda Diviricean

Citește și: De ce criticăm și cum să reacționăm la critică? Sfaturi de la psihologul Sanda Diviricean