Actrița a vorbit despre motivul pentru care nu se sfiește să posteze fotografii în costum de baie și despre cum noul ei rol într-un film cu super-eroi distruge stereotipurile.

Salma Hayek posteze frecvent fotografii în care apare în costum de baie. Potrivit actriței în vârstă de 54 de ani, ea este mândră de silueta ei, deoarece a depus mult efort pentru a reveni în forma de odinioară. La fel ca mulți dintre noi, Salma a adăugat câteva kilograme în plus, în timpul carantinei.

Sursă: Instagram

„Eram nevoită să mențin o dietă și să fac sport pentru a încăpea în costum de baie până la sfârșitul anului trecut. Mă bucur foarte mult că am făcut multe fotografii în costum de baie și nu mi-e rușine, pentru că a fost prima săptămână de vacanță. Dar după prima săptămână, când am aflat că suntem din nou în carantină, am început să mănânc iarăși”, spune actrița.

„Cred că oamenii s-au săturat de fotografiile mele și cred că petrec fiecare zi pe plajă. Nu este așa, toate aceste fotografii au fost făcute în timpul vacanței!”, a recunoscut Salma.

Sursă: Instagram

Hayek a vorbit și despre lucrul la noul film, despre super-eroi, la Marvel Studios, The Eternals. Rolul ei distruge simultan mai multe stereotipuri dăunătoare: „La începutul carierei mele mi s-a spus că nu voi reuși. Și acum am 54 de ani și joc rolul unui super-erou. Am fost tachinată toată viața din cauza înălțimii mele. Acum am ajuns super-erou din universul Marvel”.

The Eternals a fost regizat de Chloe Zhao. Împreună cu Salma Hayek, au jucat în film și Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington și Richard Madden. Premiera ecranizării este programată pentru toamna anului 2021.