Prezentatoarea din acest an a galei American Music Awards a fost aleasă pe sprânceană, organizatorii optând unanim pentru Jennifer Lopez. Pentru a afișa o imagine impecabilă, însă, interpreta a trebuit să facă și unele sacrificii dezvăluite, după eveniment, de antrenoarea sa personală, Tracy Anderson.

Tracy Anderson este antrenoarea care îi asigură lui Jennifer Lopez o ținută fizică fabuloasă deja de câțiva ani. Antrenoarea vedetelor a recunoscut că Jennifer a parcurs o perioadă de pregătire fizică intensă, în care sportul și regimul alimentar au fost la ordinea zilei. Tracy a mărturisit că programul alimentar al vedetei este schimbat la fiecare două săptămâni.

„Este o adevărată plăcere să muncești cu Jennifer, pentru că e minunată nu doar la exterior, ci și la suflet. Pentru mine, ea este expresia adevărată a mamei muncitoare, care le reușește pe toate.

Jennifer Lopez's Birthday Celebration

Colaborăm deja de mulți ani, astfel că ea cunoaște ce trebuie să aștepte de la mine și e pregătită pentru orice. Știu că Jennifer nu are timp de antrenamente prea lungi și că se află în armonie cu întregul său corp. Nu intenționează să se înfometeze, de aceea am stabilit împreună cele mai potrivite pauze alimentare. Când are un program încărcat, se alimentează corect și regulat.

 

Am atins deja un rezultat notabil: Jennifer este femeia cu cea mai frumoasă piele de pe planetă. Ador pielea ei strălucitoare, care arată astfel grație freshurilor din morcov și pepene galben, somon, legume pregătite la aburi și cocktailurilor de regenerare, pregătite după rețetele mele. Desigur, pielea arată astfel și datorită consumului zilnic de lactate, nuci și ciocolată fără soia.

Prioritățile ei sunt fixe: înainte de toate – să fie sănătoasă și să se afle în armonie cu sine”, spune antrenoarea.

 

Distribuie articolul: