Nu se știe cu exactitate ce îi leagă pe cei doi, însă faptul că petrec tot mai mult timp împreună, trezește suspiciuni. După ce la începutul lunii, actrița și cântărețul au fost surprinși împreună, la ieșirea dintr-un restaurant, săptămâna trecută, Angelina Jolie și TheWeeknd au fost fotografiați, din nou, la un concert de tip închis.

Zilele trecute, Angelina și Abel (numele real al interpretului – n.r.) au alimentat zvonurile despre o posibilă relație între ei, mergând împreună la un concert privat, în Los Angeles, al artistului canadian Mustafa.

Jolie s-a prezentat la eveniment împreună cu copiii ei, Zahara și Shiloh, iar The Weeknd a petrecut seara cu prietenii. Se zvonește că Abel o simpatizează de mult timp pe Angelina, dar vedetele încearcă din răsputeri să-și ascundă idila.

Oare să fie chiar atât de apropiați sau poate colaborează la un proiect, ținând cont de faptul că The Weekend cochetează, mai nou, cu cinematografia. Acesta va fi protagonist, coscenarist şi producător executiv al serialului „The Idol”, pregătit de HBO.