Sara Șor, cunoscută ca Jasmin în lumea artistică, și-a căsătorit fiul cel mare, Mihail Semenduev, în vârstă de 26 de ani, cu patinatoarea Eva Khachaturyan, în vârstă de 25 de ani, pe 13 aprilie. Nunta a avut peste 300 de invitați, inclusiv Valeria și soțul ei, Iosif Prigojin, Alexandr Buinov cu soția, Dima Bilan și Filip Kirkorov. Invitații au adus plicuri cu bani în loc de daruri pentru tineri. Evenimentul a avut loc în centrul Moscovei și a fost prezentat de Nikolai Baskov, conform unei secvențe video de la emisiunea „Ты не поверишь!”.

Momentan, nu se știe dacă Ilan Șor a participat la evenimentul de 10 milioane de ruble rusești, conform spuselor artistei, însă la nuntă au fost prezenți și ceilalți doi copii ai interpretei Jasmin.

Valeria a rămas încântată de nunta organizată de Jasmin. „Copiii noștri au aceeași vârstă. Și acum își creează propriile familii, acesta este cursul vieții. Și asta este minunat”, a menționat cântăreața.

Filip Kirkorov a cântat pentru tineri. „Jasmin este frumoasă și are un fiu uimitor. Nici nu-mi vine să cred că merg la nunta lui. Practic a crescut în fața ochilor mei. Un tip foarte bun, cinstit, talentat. Nu putea fi altfel”, a spus Artistul Poporului din Rusia.

Ceremonia a avut loc conform tradițiilor evreiești. Jasmin a pus capăt imediat zvonurilor că nunta fiului ei ar putea fi legată de o adăugire iminentă la familie. „Ce fel de bunică voi deveni în curând, doar o soacră bună”, a comentat cântăreața rusă.

„Ea (n.r. Eva) nu e armeancă, e evreică”, a mai dăugat Jamin.

Masa de sărbătoare era plină de mâncăruri și delicatese: 18 tipuri de aperitive și 12 varietăți de feluri principale așteptau oaspeții. La sfârșitul evenimenului, oaspeții au fost impresionați de un tort de 6 etaje.

Koliunea chiar nu a mâncat nimic, va bea apă și va merge mai departe”, a spus Valeria la emisiunea „Ты не поверишь!” pe canalul NTV.

 

Distribuie articolul: