Ieri, 26 aprilie, vedetele din Rusia s-au adunat într-unul dintre restaurantele din Moscova pentru o cină de gală în cinstea „Award Muz-TV 20/21. Beginning of the world”-  premiul anual de televiziune națională în domeniul muzicii. Printre invitații petrecerii au fost: Ksenia Sobciak, Valerii Meladze, Svetlana Loboda, Timati, Ani Lorak, Filip Kirkorov, Grigori Leps și mulți alți reprezentanți ai muzicii.

Cina de gală a fost programată pentru anunțarea nominalizărilor la premiile din acest an. Printre cei  norocoși s-au numărat: Dima Bilan, Serghei Lazarev, Klava Koka, Zivert, Polina Gagarina, Little Big, Basta, Slava Marlow, Mogenshtern, Egor Kreed și mulți alți artiști.

De asemenea au fost numiți și cei care vor fi în rol de prezentatori, dar și cei care vor înmâna premiile: Ksenia Sobciak, Anastasia Ivleeva și Alexandr Revva. Al patrulea prezentator a fost Dimitrii Nagiev, care a comentat cu umor participarea lui în cadrul evenimentului:

„O pasăre mi-a șoptit că anul acesta premiul „Muz-TV” va fi prezentat de Sasha Revva și două doamne uimitoare. Mă tem că Alexander, Sasha, Sandro, Sania- nu vă putea face față de unul singur. Prin urmare, anul acesta eu o să fiu al patrulea prezentator – al patrulea după listă și primul în rating”, a spus Dimitrii Nagiev, prezentatorul evenimentului.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe data de 4 iunie la Palatul Sportului „Megasport” și deja a început votul deschis. Publicul are ocazia să își voteze favoritul. 

Sursa: Spletnik

 

 

Distribuie articolul: