S-au încordat spiretele la „Bravo, ai stil!” în momentul jurizării ținutei Valeriei Lungu. Se pare că juraților nu doar că nu le-a plăcut ținuta Valeriei ci nici atitudinea abordată de aceasta. 

Valeria a abordat un stil vintage, dar se pare că jurații nu au rămas satisfăcuți de modul în care aceasta a combinat piesele vestimentare.

Cu toate acestea, Valeria a făcut o postare pe pagina ei de Instagram unde își exprimă părerea asupra celor întâmplate. Aceasta mai menționează că acum are cea mai mare nevoie de susținerea urmăritorilor ei.

„Cum poti spune ca un stil vintage este un stil băbesc? Și atunci ce facem cu filmele vechi unde asta era stilul? Jurații nu au vrut sa îmi jurizeze ținuta? De ce ? Care sunt piesele care nu se potrivesc ?
Nu am știut niciodată ca poți face cu doua eșarfe un stilling? Și atunci cine merge așa pe strada ? Ca astfel ma duc la țara i-au 300 de esarfe și vin data viitoare înfășurată din cap pana in picioare in ele și merg cu ele prin oraș ! Da am plâns, nu m-am putut abține, nu accept sa fiu tratată astfel și sa se stearga podelele cu mine ! Eu îmi susțin stylingul făcut de mine ! Da este unul vintage ! Și dacă simt sa plâng, nu inseamna ca joc teatru, am încercat sa ma abțin, dar am fost atacată din toate direcțiile.
Gata !!!!! De mâine in forță, merg după mai multe steluțe !
Îmi plac oamenii care vorbesc frumos cu mine ! Va pup 💋 Acum am cea mai mare nevoie de voi ❤️”, a scris aceasta.

 

Distribuie articolul: