După încheierea filmărilor la proiectul „Holostyak”, Katya Safarova călătorește activ prin Europa, iar de curând, fata a fost surprinsă singură în călătoria din Franța cu fratele lui Timati! Ea a devenit foarte populară pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde a strâns o comunitate de 1,9 milioane de urmăritori. 

Câștigătoarea emisiunii TV „Holostyak”, în vârstă de 22 de ani, Katya Safarova, nu ezită să-și arăte viața personală pe social media. La fel ca alți bloggeri celebri, fata nu se teme să împărtășească toate evenimentele interesante din viața ei.

Mai nou, Safarova s-a odihnit pe iahtul omului de afaceri din Ibiza, Chritopher Yaschinsky. Mulți dintre internauți au intuit că cei doi ar forma un cuplu, în timp ce Timati era alături de o altă participantă a proiectului și cea mai bună prietenă a câștigătoarei – Adel Weigel.

Cu toate acestea, după cum am văzut în episoadele difuzate din cadrul proiectului, Katya a reușit să se împrietenească cu o rudă apropiată a iubitului, cu fratele său mai mic: Artem Yunusov. Pe Instagram, ea a postat un insta-story de la un restaurant popular de pe Coasta de Azur, unde au decis să se oprească pentru a servi un prânz.

Evident, că acum mulți fani al repperului speră că cuplul este încă împreună și dragostea lor nu a fost doar de ochii lumii. Fanii o îndrăgesc foarte mult pe Safarova pentru caracterul și atitudinea sa, față de viață, lipsită de griji. Timur însuși a remarcat, în repetate rânduri, că Safarova este combinația perfectă a unei femei puternice și independente ca Lara Croft și, în același timp, a unei fete foarte dulci, blânde, și amabile.

Citește și: Timati se odihnește în Maldive, împreună cu una dintre finalistele proiectului „Holostyak”! Nu este vorba de Katya Safarova

Sursa: woman.ru