Indiferent de mult vedetele ar vrea să-și ascundă viața personală, sau să șteargă din memorie unele amintiri, World Wide Web își amintește totul! Acestea fiind zise, „operațiunile speciale” de ascundere a perechii, a geolocației sau cauzele unei călătorii, trebuie efectuate cu mare prudență – în caz contrar, abonații vor analiza și vor observa adevărul instantaneu.

Exact asta s-a întâmplat cu Timati, a cărui viață personală a fost una dintre cele mai populare subiecte din showbiz-ul rusesc, timp de aproape un an. După despărțirea de Anastasia Reshetova, a mers la proiectul „Holostyak”, unde, dintre toate fetele, a ales-o pe Ekaterina Safarova. Spectatorii au fost ușor dezamăgiți, fiindcă considerau că în locul Katyei ar fi trebuit să fie Maria Weber, cea care semăna uluitor cu Anastasia.

Vedeta a confirmat public de câteva ori că are o relație cu Safarova, dar să fim sinceri: dacă nu ar fi spus aceste lucruri, rata de vizionare a emisiunii ar fi scăzut considerabil, așa că „legenda” trebuia susținută, în orice caz.

Dar, de curând, alături de rapper a fost surprinsă o altă finalistă „Holostyak”: Adel Weigel. Ea a postat mai multe fotografii din vacanța sa de vară, indicând că se află în Grecia. Cu toate acestea, abonații ei, care sunt foarte atenți, și-au dat seama rapid că este vorba de o „minciună”: interiorul hotelului în care stătea fata era identic cu camera de la Kuda Villingili Maldives.

Ce coincidență ciudată: acolo se odihnește acum și Timati! Nici rapperul nu ar fi dezvăluit o asemenea informație, dar un bun prieten de al său l-a filmat în cadrul unei întâlniri de afaceri anume în acest hotel, unde era și cazat. Internauții au dedus că Adele și Timur împart nu numai un hotel, ci și o cameră.

Adele a început să publice Instragram story-uri, destul de scurte, cu peisaje din Grecia. Urmăritorii nu sunt surprinși: „este ușor să ceri prietenilor, care sunt în vacanță acolo, să facă câteva videoclipuri și să le pui tu pe rețelele de socializare”. Astfel încât, aceste postări au servit drept argument serios pentru fanii lui Timati: că precis el cu Adele au ceva de ascuns!

Citește și: Câștigatoarea emisiunii „Holostyak”, Katya Safarova, despre relația cu Timati: „Sexul se poate întâmpla în orice moment” (Video)

Sursa: woman.ru

Foto: Instagram/ Adel Weigel / woman.ru