Câștigătoarea celui de-al optulea sezon al emisiunii „Holostyak”, Katerina Safarova, în vârstă de 22 de ani, a acordat un interviu în care a vorbit despre întâlnirile secrete cu Timati în timpul filmărilor emisiunii, despre sexul cu el și despre relația cu fotbalistul echipei naționale al Braziliei și PSG, Neymar.

Interviul cu Safarova a apărut pe canalul de Youtube „Macarena”. Gazda proiectului, Karen Adamyan, i-a adresat Katerinei întrebări personale, la care modelul a răspuns în cea mai mare parte evaziv.

Katerina a spus că la emisiune a mers pentru Timur, fiindcă îl plăcea înainte de proiect. Safarova a recunoscut, de asemenea, că a încălcat regulile show-ului. Protagonistelor emisiunii nu li s-a permis să se întâlnească în afara platourilor de filmare a proiectului, dar cei doi s-au întâlnit de mai multe ori. Katerina nu a putut recunoaște acest lucru în fața colegelor sale din emisiune.

„A fost cel mai incomod pentru mine să discut aceste subiecte cu prietena mea Adele pentru că, cu ea vorbeam cel mai des, suntem prietene bune și o iubesc. Mi-a spus chiar uneori: „Katyusha, spune-mi adevărul: ar trebui să continui participarea în acest proiect?”. Și am înțeles că, dacă aș spune acum ceva despre întâlnirile noastre, ea va pleca. A fost un moment când ea m-a întrebat dacă Timur m-a felicitat cu Anul Nou și eu atunci am spus că da. Astfel ea începuse să adune câteva puzzle-uri și a înțeles. Să o mint pe ea a fost cel mai dificil lucru pentru mine.”

Când a fost întrebată dacă a simțit încă de la începutul emisiunii că Timati o plăcea, modelul a răspuns:

„Nu am înțeles imediat că îi plac. Am înțeles doar că ma simpatizează. El îmi organiza întâlniri neprogramate și secrete. Mi-am dat seama că este ceva. Dar nu am înțeles cât de mult îi place de mine. Când ne-am întâlnit la Moscova (ceea ce nu era permis conform regulilor emisiunii), era deja clar că el mă vede alături, nu pentru că suntem în proiect, ci pentru că vrea doar să petreacă timpul lui cu mine, să discutăm, și să ma cunoască mai mult.”

Când a auzit întrebarea adresată de prezentator despre faptul dacă a făcut sex în timpul proiectului cu Timati, Katerina a râs:

„Sexul este o acțiune care se poate întâmpla în orice moment. Dar nu m-am grăbit, mi-a plăcut faptul că relația noastră se dezvoltă încet. Nu pot răspunde din numele lui Timur, dar eu personal nu am făcut sex în cadrul proiectului.”

Pentru filmarea acestui interviu, modelul și-a pus inelul de 22 de milioane de ruble, pe care Timati i l-a dăruit la finalul emisiunii „Holostyak” și a comentat: „Îl port la ocazii speciale.”

Răspunzând la întrebarea, la ce etapă se află relația ei cu Timati, Safarova a remarcat că acum ei continuă să se cunoască reciproc:

„Nu ne putem vedea și comunica foarte des. Cred că ar trebui să ne cunoaștem mai mult. A trăi împreună este, cred, oarecum ciudat până când.”

În timpul interviului, i-au fost acordate, modelului, întrebări despre relația ei cu celebrul fotbalist brazilian Neymar. După cum a menționat presa occidentală în ianuarie anul trecut, sportivul și Katya au avut o aventură. Cuplul nu a comentat aceste zvonuri. Cu toate acestea, Safarova a fost adesea la meciurile în care a jucat echipa fotbalistului și a fost frecvent invitată la petrecerile lui Neymar. Prezentatorul a remarcat că la o fotografie celebră a lui Katerina cu Neymar, ea a scris: „La mulți ani dragoste”.

„Când vorbesc în limba spaniolă, îmi numesc prietenii amor (dragoste)”, a spus ea.

„Neymar este un tip bun, foarte amabil, amuzant. Este săritor la nevoie și mereu încearcă să ajute pe toată lumea. Își iubește foarte mult fiul. Mama băiatului este, de asemenea, o femeie foarte bună. Despre oamenii din jurul lui am doar cuvinte de bine și de laudă. Când am avut probleme, Neymar mereu s-a oferit să ma ajute.”

Safarova apreciază cu adevărat faptul că fotbalistul mereu a încercat să o ajute în diferite situații:

„Îmi amintesc când am vrut să zbor la odihnă, iar Neymar și prietenii lui au zburat în Brazilia și m-au invitat cu ei. Din moment ce aveam alte planuri pe atunci, am refuzat. Dar mai târziu zborul meu a fost anulat. Iar ei mi-au organizat întreaga vacanță: un avion personal, o cameră, totul, absolut totul.”

Înainte de proiectul „Holostyak” Safarova, a participat la reality show-ul spaniol „The Island of Temptations”, care a fost difuzat în ianuarie 2020.

Sursa: spletnik.ru