Favorita lui Timati se odihnește în compania unui om de afaceri ce e implicat de tranzacțiile cu criptomonede, originar din Spania. Între timp, rapperul cucerește valurile din SUA. Oare s-au despărțit?

Katerina Safarova este suspectată că ar avea o aventură cu antreprenorul Christopher Yushchinsky. Drept motiv pentru zvonuri au servit materialele de tip story pe care omul de afaceri le-a postat pe Instagram. În videoclip, un model stă lângă Christopher și face semne să nu fie filmată. Se întâmplă în timpul unei călătorii cu iahtul, pe Marea Mediterană. În alte fotografii, o fată îi face lui Yushchinsky masaj și îl hrănește cu măsline. Chipul ei nu este vizibil, dar omul de afaceri a etichetat contul lui Safarova. Iar aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de pe un iaht. Mai poate fi vorba de vreo coincidență?

Foto: instagram / Katy

Yushchinsky este angajat în afacerea cu criptomonede și, potrivit lui, are o avere de aproximativ 25 de milioane de dolari. Antreprenorului îi place să-și petreacă timp într-o companie zgomotoasă, dintre care majoritatea sunt fete frumoase și sexy.

Foto: instagram /Christopher

Așa că publicul este convins că relația dintre Katerina și Timati s-a încheiat. Acum, modelul petrece timp în Spania, se presupune că e cu noul său iubit. Iar Timati a plecat în California, pentru câteva zile, pentru a admira valurile Oceanului Pacific.

Foto: instagram / Katy

Sursa: 24smi.org