Olesea și Valeriu Rașcu sunt printre cele mai urmărite cupluri ale momentului, iar vestea frumoasă este că cei doi și-au oficializat relația. Deși postează frecvent imagini în care apar împreună, iar Olesea și-a schimbat numele în mediul online, din Olteanu în Rașcu, și își declară iubirea deschis, cuplul a fost foarte discret și nu a divulgat nici faptul că s-au logodit, în vară, nici faptul că sunt soț și soție. Până acum.

În cadrul celui mai recent interviu „Fără protocol” cu Dorin Galben, Olesea, deja Rașcu, a dezvăluit că ea și Valeriu de la „Banca de Bancuri” sunt soț și soție.

Cum s-au cunoscut

Prima interacțiune a celor doi a fost datorită fiicei Olesei, Dorina. Femeia a dorit să-i facă o surpriză cu ocazia zilei de naștere și i-a scris lui Valeriu cu rugămintea ca acesta să o felicite, lucru pe care l-a și făcut. Totuși, prima întâlnire pe viu a fost abia peste jumătate de an, atunci când Olesea și Valeriu au fost invitați la aceeași emisiune. „Dintotdeauna mi-a plăcut energia lui. Și atunci când am început să ne cunoaștem mai bine noi am înțeles că noi, de fapt, am trăit aceleași lucruri. Și împreună noi avem o energie foarte bună. A fost dragoste la prima vedere. Am trăit din prima zi o poveste frumoasă”.

Este de prisos să menționăm cât de fericită era fiica artistei, simțul umorului nefiindu-i străin. „Mama mea s-a măritat cu „Banca de Bancuri”, glumește adolescenta.

Covorul bordo

Cu câteva luni înainte de a se cunoaște cu Valeriu, Olesea a avut un vis prevestitor în care cei doi erau foarte apropiați. Despre inelul de logodnă adus din America și cum a avut loc cererea de căsătorie, aflați în video, începând cu minutul 58:40.

Sursa: Youtube/Galben