Ryan Reynolds și Blake Lively au împreună trei copii, iar recent actorul a postat prima fotografie cu mezina familiei pe contul lui de Twitter. 

Ryan Reynolds și-a liniștit fanii cu o imagine postată pe Twitter, însă și aici s-a ținut de glume. Actorul s-a fotografiat alături de soția lui, Blake Lively, și cu micuța în brațe, căreia, în stilul caracteristic, i-a acoperit fața cu un smiley face.

Fotografia cu cea de-a treia lor fiică este însoțită de un mesaj pătrunzător, dedicat luptei pentru conservarea planetei. Postarea are și un caracter politic, fiind o invitație la adresa cetățenilor canadieni să meargă la vot pe 21 octombrie, cu ocazia alegerilor parlamentare.

„Vreau ca fiicele mele să experimenteze același loc de joacă natural în care am crescut eu. Pe 21 octombrie, candidatul pe care îl vei vota va modela politica climatică. Sunt mândru de progresul înregistrat în ultimii 4 ani”, a scris actorul canadian.

Cei doi mai au împreună doi copii, o fată de 4 ani pe nume James, și o fată de 2 ani, pe nume Inez. Numele celei de-a treia fete încă nu a fost dezvăluit.

Sursa

Distribuie articolul: