Frumoasa Gigi Hadid a devenit recent mămică pentru prima oară și deși acum are mai puțin timp liber, aceasta nu încetează să aibă grijă de tenul ei. Aceasta a arătat într-un video pentru Vogue, cum are loc rutina ei de îngrijire.

Recent, modelul a apărut pe coperta revistei Vogue, în care a dezvăluit detalii despre naștere și maternitate, iar câteva zile în urmă a filmat, pentru aceeași revistă, cum are loc rutina ei de îngrijire, începând cu aplicarea produselor cosmetice și până la aplicarea celor decorative.

De când a rămas însărcinată, aceasta și-a îndreptat atenția spre produsele care conțin cât mai puține substanțe nocive și pentru că este iarnă, aceasta utilizează produse care să-i hidrateze bine pielea, cum ar fi o cremă intens hidratantă și un ser potrivit, deoarece are un ten foarte uscat.

„Nu pot să fac asta în fiecare zi. Proaspetele mămici, mame, părinți, oricine se uită… spălarea feței este iubirea de sine, perierea părului este iubirea de sine, jocul cu machiajul este iubirea de sine. Dacă ai făcut ceva pentru tine azi, sunt mândră de tine”, a precizat Gigi la distribuirea pe rețele a secvențelor din video.

Pastă de dinți pentru coșuri

Proaspăta mămică a mai povestit că în perioada show-urilor fashion, din cauza zecilor sesiuni de machiaj, pielea ei devine iritată și cu erupții acneice. Și pentru că niciodată nu a apelat la un specialist pentru curățarea tenului (extracția coșurilor), aceasta luptă singură cu ele, optând pentru remediile moștenite de la mama sa, cum ar fi aplicarea peste noapte a pastei de dinți în zona coșului.

Balsamul hidratant nu doar pe buze

Înainte de a aplica produsele de make-up, Gigi își hidratează neapărat buzele cu un balsam special, pe care îl întinde cu degetele, iar ce rămâne pe ele ajunge în zonele mai uscate ale feței, cum ar fi zona din colțurile ochilor, vârful nasului sau zona dintre sprâncene.

În perioada sarcinii, aceasta s-a confruntat cu pigmentarea intensă, în special în zona ochilor, deși încerca mereu să folosească produse cu factor de protecție, ochelari de soare și accesorii de cap. Modelul însă a dezvăluit că nu s-a speriat prea mult, știind că este un proces natural care v-a dispărea după naștere.

Machiajul nu i s-a dat ușor

Gigi a mai dezvăluit că se machiază încă de când era liceană, deși nu era foarte pasionată de machiaj. Cu timpul, cochetând cu modelingul, a fost nevoită să învețe să o facă: „Cu cât am fost fotografiată mai mult, cu atât mai bine am învățat să mă machiez (…) La primele mele fotografii de pe covorul roșu… nu aveam machiori atunci. Acum toată lumea spune că nasul meu arată diferit în acele imagini decât acum când de fapt este puterea machiajului”, a dezvăluit ea.

Modelul a învățat cum să-și contureze anumite zone ale feței, lucru care îi iese perfect, unii fiind convinși că aceasta a apelat

la bisturiu, lucru pe care modelul îl infirmă. Pentru a urmări cum se machiază vedeta, vezi video de mai jos.