Recent, Yana Rudkovskaya, în vârstă de 45 de ani, a dat o noutate care a zguduit internetul (în sensul bun al cuvântului 😉 ), ea și soțul său, Evgeni Plushenko au devenit părinți pentru a doua oară! Se pare că cei doi au apelat la serviciile unei mame surogat, iar primele fotografii cu nou născutul deja au ajuns pe Instagram.

Acum am patru copii și sunt cea mai fericită mamă! Dorințele se împlinesc! Faceți cunoștință – acest copil este Arsenii Evgenievich Plushenko”, a scris Yana adăugând și data simbolică – 25.09.2020.

Despre frumoasa noutate a povestit și Plushenko pe pagina sa de Instagram în care își anunță urmăritorii că acum câteva zile, a devenit tată pentru a doua oară.

Arsenii Evgenievich Plushenko, bine ai venit în lumea noastră”, a scris el.

Anterior, în unul dintre interviurile acordate în cadrul unui canal de YouTube din Rusia, Rudkovskaya a dat de înțeles că ceva minunat se va întâmpla în viața lor, foarte curând. Totuși, pe atunci aceasta evita să ofere foarte multe detalii.

Voi spune pur și simplu – așteptați, și noi așteptăm. Sunt o persoană superstițioasă. Probabil, noi am fost primii care am spus că din cauza faptului că am avut mai multe sarcini nereușite vom recurge la serviciile unei mame surogat. Vorbesc despre asta deschis. Când ai o mare dorință și ai ocazia să ai încă mai mulți copii, dar nu poți realiza această dorință singur, atunci aceasta este singura cale. Mă temeam că va exista condamnare, dar acum nu-mi pasă atât de mult… Dacă voi avea o astfel de fericire – să am încă un copil, sau poate mai mulți decât unul, voi fi foarte, foarte fericită”, declarase Yana.

Amintim că bebelușul a devenit al doilea copil al cuplului, cei doi îl cresc pe fiul lor Sasha, în vârstă de șapte ani.

Din căsătoria anterioară cu Viktor Baturin, Rudkovskaya are doi fii, dintre care unul este adoptat – mama sa biologică este a doua soție a lui Baturin, Yulia Saltovets. Evgeny, la rândul său, de asemenea, are un fiu de 14 ani, Yegor, dintr-o căsătorie anterioară cu Maria Ermak.

Sursa foto & video: Instagram