Rodica Untilă este mândră mama unei fetițe minunate, Paula, în vârstă de 7 anișori. Deși a fost un copil foarte dorit și așteptat, experiența traumatizantă a nașterii a făcut-o pe această bloggeriță să aibă frică să mai aducă pe lume un al doilea copil.

În timpul interviului cu Dorin Galben, Rodica a împărtășit povestea nașterii Paulei. Deși medicul i-a sugerat să opteze pentru cezariană, influencerița a insistat și a ales nașterea naturală.

Mi-au provocat nașterea la 41 de săptămâni. Asta a fost așa de strașnic. Ei băgau mâinile ca să tragă copilul, contracțiile și așa erau dureroase, dar durerea cea mare a fost când băgau mâinile ca să o scoată. Totul a fost pe viu, fără epidurală, foarte stresant. Mulțumesc lui Dumnezeu că am născut un copil sănătos. Femeia se sacrifică pentru copil.”


Apariția copilului a fost o adevărată provocare pentru familia Untilă, pe care au trecut-o cu brio.

“Eram foarte speriați, de la orice respirație eram emoționați. Paula a fost genul de copil care încurca ziua cu noaptea. Deci, noaptea nu mă puteam odihni, venea soțul de la serviciu și stătea cu ea. Am avut probleme foarte mari și cu lactația. M-am chinuit o lună și jumătate, dar a trecut și am alăptat-o un an și 6 luni”, a povestit influencerița.

Rodica a vorbit și despre cele 30 de kilograme adunate în timpul sarcinii.

“Credeam că dacă ai pofte, trebuie să ți le îndeplinești, am început să mănânc foarte mult dulce, foarte multe făinoase și administram niște hormoni. Am crezut că e ceva normal. În ultima săptămână nu mă puteam ridica din pat, îmi era greu.”

Remarcăm faptul că Rodica Untilă este o influenceriță din Republica Moldova, cu o audiență de peste 260.000 de urmăritori.

Distribuie articolul: