Te pregătești pentru un eveniment special, dar nu vrei să cheltui averi pentru ținută? Cu siguranță te-ai lovit și tu de prețurile exagerate și unde mai pui că ai nevoie de pantofi, poate un machiaj și o coafură la salon… Uneori ești invitată la o nuntă și bugetul pentru a te aranja pentru un astfel de eveniment, nu e deloc mic.

Avem o propunere pentru tine: shoppingul în outlet-uri. Acestea sunt magazinele care vând haine din colecțiile mai vechi. În Chișinău sunt o mulțime de astfel de magazine și au o gamă largă de haine din care poți alege și vestea cea mai bună este, că sunt la prețuri „pământești.”.

Eugenia Ion îți prezintă în ultimul ei vlog câteva rochii de ocazie pe care le-a cumpărat de la outlet-uri la prețuri mici. Rochiile sunt de calitate, perfecte pentru evenimente de seară și nu au costat mai mult de 350 de lei.

Urmărește vlogul și inspiră-te pentru un shopping inteligent: 

Mai am un sfat pentru voi: Nu te aștepta că vei intra în magazin și vei găsi rochiile la care visezi pe primul raft. Trebuie să ai răbdare și să răscolești în rânduri lungi de umerașe. Atenție ca piesele să nu aibă defecte și nu arunca bani pe stofe de proastă calitate. Succes!

Vezi și: Cum să îți accesorizezi ținutele cu basmalele bunicii. Eugenia Ion vine cu câteva sugestii (Foto)

Distribuie articolul: