Pentru ziua nunții sale cu Prințul Charles, Prințesa Diana a avut pregătită încă o rochie de mireasă, pe care nu a văzut-o nimeni, niciodată. Ziua în care Lady Diana Spencer s-a căsătotit cu Prințul Charles și a devenit Prințesă de Wales, a rămas în istorie pentru frumusețea și eleganța Dianei.

Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala St. Paul din Londra, la data de 29 iulie 1981. Rochia de mireasa pe care a purata-o prințesă a devenit iconică și este în continuare comentată și reanalizată. Cu toate acestea, ea a mai avut încă o rochie de mirească care aștepta să fie îmbrăcată în cazul în care ceva nu ar fi fost în regulă cu prima. Surprinzător este fapul că nici măcar Prințesa Diana nu știa despre existența acestei rochii, notează adpm.ro.


David Emanuel, designerul care a creat superba rochia a dezvăluit ca el și soția sa, Elizabeth au realizat în secret încă o rochie de rezervă. Una mai ușor de înțeles, digerat.
El a explicat că a luat această decizie, mai mult pentru liniștea sa personală, pentru că era o presiune imensă asupra sa. Îi era teamă de faptul că rochia trebuia să rămână ascunsă până în ziua nunții, așa că ai mai creat încă una despre care nici Prințesa Diana nu știa.

“În acel moment, voiam să fim foarte siguri că rochia va fi o surpriză. Nu am probat-o pe Diana, nici măcar nu am discutat vreodată despre ea. Voiam să fim siguri că avem ceva la îndemână. A fost pentru liniștea noastră sufletească.” – a declarat David Emanuel, conform revistei Hello!.


În totalitate diferită față de rochia pe care Prințesa Diana a purtat-o în ziua nunții cu Prințul Charles, rochia de rezervă a rămas neterminată, dar era realizată din același material ivory, era pe gât și urmărea linia corpului. În schimb, Prințesa Diana a purtat faimoasa să rochie, imensa din punctul de vedere al impactului, mărimii și al detaliilor. Rochia a fost “îmbrăcată” în peste 10.000 de perle și paiete și să nu uităm de vălul de peste 130 de metri.

După ce am văzut cât de superbă a fost Meghan Markle în cea de a doua rochie de mireasă, creată de Stella McCartney, ne pare rău că nu am putut să o vedem și pe Prințesa Diana îmbrăcată în rochia de mireasă de rezervă. Din fericire, toate celelalte momente minunțate de la nunta ei cu Prințul Charles ne ajută să uităm că nu am avut parte și de cea de a doua rochie surpriză.

Vezi și: De ce Prințul Harry a moștenit mai multă avere decât Prințul William? Iată câte milioane le-a lăsat Prințesa Diana

Distribuie articolul: