Prințul Harry a primit o sumă de bani semnificativ mai mare decât fratele său, Prințul William, din partea străbunicii lor, Elizabeth Bowes-Lyon, după moartea ei, în 2002. După moartea mamei ei, Regina Elisabeta a II-a a obținut întreaga moștenire, dar câțiva ani mai devreme, în 1994, Elizabeth Bowes-Lyon a deschis un cont în care a depus două treimi din averea ei pentru Harry și William.

William și Harry trebuiau să împartă aproximativ 14 milioane de lire, însă o bună parte din sumă i-a revenit lui Harry, iar motivul pare să fie, conform BBC, acela că „fratele său va avea multe beneficii financiare când va deveni rege”, notează revista Elle.ro.

Prințul William este al doilea în linia de succesiune la tron, în timp ce Harry este al șaselea. Având în vedere că este puțin probabil ca Harry să devină suveran, străbunica lui s-a gândit să compenseze beneficiile pe care le va avea William, iar fratele său nu.

William și Harry au primit o moștenire substanțială și din partea mamei lor, Prințesa Diana, după decesul ei în 1997. Diana le-a lăsat celor doi fii ai săi aproximativ 13 milioane de lire, sumă pe care au împărțit-o în mod egal. Moștenirea a fost redusă la opt milioane de lire, după cheltuielile pentru înmormântare, potrivit Mirror. La vârsta de 25 de ani au primit o parte din sumă, iar pentru obținerea părții rămase, au fost nevoiți să aștepte împlinirea a 30 de ani.

Vezi și: EA cu rochii de sute de dolari, el cu o gaură în pantofi! Prințul Harry a dat-o în bară (Foto)