Veștile proaste pentru fanii Marvel continuă să întristeze publicul. Robert Downey Jr. a anunțat despre faptul că pleacă din universul Marvel. Acum, acesta nu-l va mai interpreta pe Iron Man, anunțul a fost făcut în cadrul unui podcast.

Foto: glamour.ru

Actorul în vârstă de 55 de ani, a vorbit despre abandonarea universului Marvel în cadrul podcastului SmartLess. Când acesta a fost întrebat de către jurnalist la ce etapă sunt proiectele lui cu studioul Marvel, Robert a spus că toate proiectele au fost încheiate.

Vorbele despre faptul că Robert Downey Jr. mai mult nu va interacționa cu studioul Marvel, au apărut încă la începutul anului, când actorul a omis răspunsul la întrebarea dacă va apărea în noul film Marvel, Black Widow. Filmul este despre spioana Natalia Romanoff, rol principal pe care l-a interpretat Scarlett Johansson. Premiera va fi pe 5 noiembrie în Rusia și 28 octombrie în SUA.

Personajul lui Robert Downey Jr. este cunoscut și ca Tony Stark sau Iron Man, care a jucat în 10 filme din universul Marvel. Pentru ultima dată, actorul și-a făcut apariția în ecranizarea Avengers: Endgame, în anul 2019.

Sursă: glamour.ru