Rihanna și Kylie Jenner au probat același model de ținută și au fost sexy! Imprimeul animal nu a arătat niciodată atât de HOT! 

Kylie Jenner își promovează în această perioadă colecția de machiaj pentru sezonul de vară și a ales să facă acest lucru așa cum știe cel mai bine: cu ajutorul unui selfie.

Fanii au remarcat imediat ținuta, un catsuit cu print animal semi transparent, însă la fel de repede au realizat că nu este pentru prima dată când văd o vedetă purtând acest catsuit semnat LaQuan Smith.

În urmă cu câteva săptămâni Rihanna a fost cea care a postat pe contul său de Instagram o imagine în care poartă acest catsuit LaQuan Smith, care poate fi achiziționat la prețul de 695 de dolari.

Fotografia postată de Rihanna face parte dintr-o ședință foto care acompaniază interviul pe care l-a acordat publicației Interview, iar catsuit-ul a fost accesorizat cu un șal din blană, sandale Saint Laurent și bijuterii Dior Fine Jewelry.

Deși Kylie Jenner a reușit să se impună pe piața produselor cosmetice înaintea celebrei cântărețe, când este vorba de stil, cu siguranță starul reality mai are de învățat de la Queen RiRi.

Distribuie articolul: