Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 33 de ani, trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, fiind însărcinată cu primul copil. Artista a dezvăluit că ea și iubitul ei, A$AP Rocky, vor deveni părinți prin intermediul unor imagini inedite în care și-a arătat silueta perfectă. 

Rihanna a oferit un interviu rar în timpul evenimentului Fenty Beauty Universe din Los Angeles. Ea a povestit de ce acum își poate arăta burtica fără a mai ascunde ceva. Cântăreața susține că acum nu mai are motive să-și ascundă silueta, astfel ea se bucură din plin de sarcina ei, scoțându-și burtica de gravidă la vedere cu fiecare ocazie. 

„De obicei, dacă burta este puțin mare, este o problemă. Însă, acum nu mai trebuie să o ascund”, a declarat Rihanna. 

De asemenea, în timpul interviului, Rihanna a declarat că sarcina nu o va împiedica să scoată un nou album, însă acesta va ieși pe piață doar atunci când este sigură că se simte perfect. Artista a promis că merită așteptarea, spunând că fanii se pot aștepta la un „sunet complet diferit”. 

„Încă veți primi muzică de la mine. Lucrez mereu la muzică nouă. Doar pentru că nu am lansat un album de câțiva ani, nu înseamnă că nu am lucrat la el. Nu voi scoate muzică doar pentru că oamenii au poftă de ea. O să fac să merite așteptarea. Pentru mine, este vorba despre atingerea excelenței. De aceea nu voi scoate niciodată un album de dragul lui sau nu voi face niciodată un film de dragul lui sau o colaborare de dragul ei. Trebuie să cred eu în asta”, a mai declarat Rihanna. 

Vedeta este mândră că va deveni mămică pentru prima dată, astfel, cântăreața de fiecare dată știe ce să îmbrace ca să cucerească fanii, dar totodată și să-și evidențieze bine burtica. 

Vestea despre sarcină a făcut înconjurul lumii rapid, numeroase celebrități reacționând pe rețelele sociale, iar unele voci s-au întrebat cum a reușit aceasta să-și ascundă sarcina. Ei bine, răspunsul este simplu. În ultimele luni, artista a ales să poarte haine largi, pe care și le-a completat cu jachete oversized.

Sursa: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: