Celebra cântăreață nu va uita niciodată aceste zile de Crăciun! Verișorul ei, de doar 21 de ani, și-a pierdut viața, în Barbados, la doar câteva ore după ce a sărbătorit Crăciunul cu artista și familiile lor.

Verișorul ei a decedat, marți, după ce a fost împușcat letal pe străzile din Barbados. Chiar artista a fost cea care a dat de veste, postând pe rețelele de socializare mai multe mesaje adresate lui:

„RIP, verișorule! Nu-mi vine să cred că aseară de țineam în brațe. Nu m-am gândit nicio clipă că aceea va fi ultima dată când voi simți căldura corpului tău. Te voi iubi mereu, omule”, este mesajul îndurerat postat de artistă pe Instagram, alături de mai multe fotografii cu acesta.

Potrivit unui ziar local, tânărul a fost abordat pe străzile din St. Michael, în jurul orei 19:00, de către un bărbat misterios. În foarte scurt timp, bărbatul a deschis focul și l-a rănit mortal pe tânărul de doar 21 de ani. Momentan, nu se cunoaște identitatea ucigașului, iar poliția investighează motivele care ar fi putut duce la această tragedie.

Riri a făcut, cu această ocazie, încă un apel public pentru încetarea violenței și pentru încetarea obținerii armelor cu atâta ușurință.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: