Celebra Rihanna a adus pe lume, cel de-al dilea copil, o fetiță. Cântăreața Rihanna și partenerul ei ASAP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară, pe 9 august, primul lor copil, un băiețel are acum în vârstă de 1,3 ani. Potrivit surselor din presa americană, Rihanna a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar vedeta beneficiază de îngrijire la domiciliu, în casa ei din Los Angeles.

Starul american Rihanna, 35 de ani, a dat naștere celui de-al doilea copil, alături de partenerul ei de viața, raperul ASAP Rocky. Cuplul mai are un băiețel, pe nume RZA, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut.

Potivit yahoo.com, Rihanna a născut, în decursul zilei de 9 augut, o fetiță sănătoasă. Vedeta americană ar fi fost deja externată din maternitate și beneficiază de asistență medicală, alături de fiica nou-născută, în vila din Los Angeles.

Potrivit surselor care citează apropiați ai cuplului, fetița Rihannei este perfect sănătoasă și foarte frumoasă și ar avea ochii celebrei ei mame.

Este o imagine perfectă a Rihannei” ar fi spus un prietn al celebrului cuplu, completând că micuța are ochii mamei sale, Rihanna.

Cuplul mai are un băiețel, pe nume RZA, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut.

Pe 12 februarie 2023, cântăreața barbadiană a susținut un recital scurt cu cele m ai mari hituri ale ei în timpul spectacolului Half Time. Poziția corpului ei i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva este din nou însărcinată. La scurt timp, după spectacol staff-ul ei a anunțat că vedeta va aduce pe lume cel de-al doilea copil al ei cu ASAP Rocky.

 

Într-un interviu pentru Essence în 2019, Rihanna și-a exprimat dorința de a crește și o fetiță de culoare .

„Sunt o femeie de culoare adusă pe lume de o femeie de culoare, care a venit pe lume de la o femeie de culoare, care aceasta a venit de la o femeie de culoare și o să nasc o fetiță de culoare. Acesta sunt eu. Este nucleul a ceea ce sunt eu în spirit și ADN.”

Ea a adăugat la acea vreme:

„Mama mea este un exemplu incredibil de cum să lupți prin obstacolele vieții. Sunt sigur că mama ei a învățat-o asta și așa voi fi și eu”

Distribuie articolul: