Rihanna este una dintre cele mai frumoase și iubite artiste din întreaga lume! O artistă de talie mondială se întreține cu atenție, așa că noi vă împărtășim câteva dintre secretele sale de frumusețe!

Rihanna este în culmea fericirii! Este adorată de o lume întreagă, a o afacere de succes în industria de make-up și o familie minunată alături de A$AP Rocky. Artista a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil după ce l-a născut pe micuțul Athelston pe 13 mai 2022, iar zilele trecute a fost surprinsă într-o vacanță în Barbados, țara sa natală unde se bucură în liniște de sarcina sa.

Mai mult decât atât, Rihanna a devenit recent prima artista din lume care deține 10 piese pe Spotify cu peste un miliard de stream-uri, asta în contextul în care artista nu a mai scos un album din anul 2016!

Este de succes, împlinită și foarte frumoasă, astfel că în următoarele rânduri vă prezentăm câteva secrete de frumusețe ale cântăreței pe care le-a dezvăluit de-a lungul timpului.

Trucuri de frumusețe de la Rihanna

Ochi obosiți

Ochii obosiți sunt o problemă comună. Din cauza programului ei încărcat și a stilului de viață activ, uneori Rihanna nu reușește să recupereze somnul de frumusețe, ceea ce duce la ochi obosiți. Dar ea știe trucul de machiaj perfect pentru cearcănele. Rihanna își acoperă pungile de sub ochi aplicând o un bronzer maro închis împreună cu un corector. De asemenea, ea adaugă fard auriu în colțurile interioare ale ochilor, în loc de fard alb obișnuit, deoarece îi încălzește privirea.

Corector

O aplicare corectă a corectorului îți poate oferi un look de machiaj impecabil. Pentru aplicarea corectă a corectorului, Rihanna recomandă ca mai întâi să îl lași să se încălzească pe mâini timp de câteva secunde. În ceea ce privește locul pe care trebuie să te concentrezi, ea sugerează ca corectorul să fie aplicat sub ochi, sub sprâncene și pe podul nasului, în afară de petele care au nevoie de atenție suplimentară.

Blend-uirea machiajului

De asemenea, Rihanna pune mult accent pe blend-uirea machiajului. Pentru un look natural, Rihanna recomandă să se estompeze fondul de ten bine în linia părului și, de asemenea, pe urechi, unde soarele ar cădea în mod natural.

Rutina de îngrijire a tenului

Un makeup iese impecabil doar atunci când pielea este sănătoasă. Pentru a avea o piele sănătoasă, Rihanna urmează o rutină destul de elementară de îngrijire a pielii. Rihanna preferă să își curețe des fața în profunzime. Unul dintre produsele ei preferate este apa micelară, care asigură o curățare eficientă. Ea consideră că menținerea pielii hidratate este extrem de importantă pentru a obține o strălucire a pielii. Ea folosește diferite măști hidratante, spray-uri de hidratare și bea multă apă pentru a obține acea strălucire naturală. Artista aplică, de asemenea, o mulțime de creme și măști hrănitoare pentru a-și hidrata pielea.

În timpul iernilor, ea adaugă serum la rutina ei de îngrijire a pielii pentru a-și menține pielea hidratată. În afară de aceasta, Rihanna preferă să folosească o mulțime de produse naturale. Pentru a obține un tonus uniform al pielii, ea preferă să folosească fondul de ten Fenty Pro Filt’r. Cântăreața folosește un primer pentru a proteja pielea și pentru a menține machiajul pentru mult timp. Are grijă să se demachieze în fiecare zi și se folosește de șervețele demachiante.

Distribuie articolul: