Rihanna nu lipsește nici în acest an de la carnavalul din Barbados, țara natală a vedetei. Cu o costumație sclipitoare și plină de culoare, aceasta i-a întrecut chiar și pe celebrii Îngeri de la Victoria's Secret.


Artista a făcut senzație la carnaval. A purtat un costum minuscul, în ciuda formelor sale. La fel ca anii trecuți, Rihanna a ales o ținută colorată.

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Vezi aici: Întâlnirea dintre Brigitte Macron și Rihanna a devenit subiect de ironii. Outfit-ul interpretei e marele motiv

Este o obișnuință pentru artistă să participe la parada extravagantă organizată anual la Barbados. Bineînțeles, ținuta a fost aleasă pe sprânceană, printre cele mai sexy și sofisticate purtate vreodată de artistă, care a lăsat la vedere picioarele, abdomentul, dar și decolteul generos.

#CropOver2K17 🇧🇧🇧🇧🇧🇧

A post shared by SADE_S2_RiRi (@sade_s2_riri) on

A apărut doar într-o pereche de bikini decoltați și un sutien minuscul, împodobită fiind cu tot felul de accesorii sclipitoare sau, din contră, colorate, cu părul turquoise și o coroană cu pene colorate pe cap, mai ceva ca regina carnavalului.

( . ) ( .) 👌🏽👌🏽 🇧🇧 #cropover2017

A post shared by SADE_S2_RiRi (@sade_s2_riri) on

Mândră nevoie tare de formele sale voluptoase, Rihanna a fost cu singuranță în centrul atenției, atât datorită ținutei, cât și datorită dansului provocator de la Crop Over Festival. Mai mult de atât, diva a împărtășit această experiență de carnaval cu prietenii săi virtuali, astfel că Instagram a luat foc cu videcolipurile postate de artistă în cele mai indecente ipostaze.

rihanna-barbados-carnival-bellanaija-2

Iar fotografiile distribuite pe Instagram de Riri și cele surprinse de paparazzi sunt total diferite. În timp ce pe social media, cântăreața apare sexy, cu o ținută demnă și un outfit foarte sexy, la eveniment fotografii au surprins o altfel de Rihanna, plinuță, în ipostaze care nu tocmai o avantajează.

rihanna-barbados-carnival-bellanaija2

Foto: instagram.com

Distribuie articolul: